Niness K. R.: J. Nutr. 1999, 129 (7S), 1402S.
2.Schneeman B. O.: J. Nutr. 1999, 129, 1424S.
3.Roberfroid M. B., van Loo J. A. E., Gibson G. R.: J. Nutr. 1998, 128, 11.
4.Kim Y., Faqih M. N., Wang S. S.: Carbohyd. Polym. 2001, 46, 135.
5.Moscatto J. A., Borsato D., Bona E., de Oliveira A. S., de Oliveira Hauly M. C.: Int. J. Food Sci. Technol. 2006, 41, 181.
6.Brennan C. S., Kuri V., Tudorica C. M.: Food Chem. 2004, 86, 189.
7.El-Nagar G., Clowes G., Tudoric C. M., Kuri V., Brennan C. S.: Int. J. Dairy Technol. 2002, 55, 89.
8.Brennan C. S., Tudorica C. M.: Int. J. Food Sci. Technol. 2008, 43, 824.
9.Chiavaro E., Vittadini E., Corradini C.: Eur. Food Res. Technol. 2007, 225, 85.
10.Glibowski P.: J. Food Eng. 2010, 99, 106.
11.Bot A., Erle U., Vreeker R., Agterof W.: Food Hydrocolloid. 2004, 18, 547.
12.Glibowski P., Wasko A.: Int. J. Food Sci. Tech. 2008, 43, 2075.
13.Ronkart S. N., Paquot M., Blecker C. S., Fougnies C., Doran L., Lambrechts J. C., Norberg B., Deroanne C.: Food Biophys. 2009, 4, 49.
14.Ronkart S. N., Deroanne C., Paquot M., Fougnies C., Lambrechts J. C., Blecker C. S.: Food Biophys. 2007, 2, 83.
15.Bonczar G., Wszolek M., Siuta A.: Food Chem. 2002, 79, 85.
16.Glibowski P., Zarzycki P., Krzepkowska M.: Int. J. Food Prop. 2008, 11, 678.
17.Glibowski P.: Acta Agrophys. 2007, 9 (3), 603.
18.Rooyakkers M., Gruehn E., Vianen G.: Dtsch. Milchwirtsch. 1994, 45, 1079.
19.Stasiak D. M., Dolatowski Z. J.: Pol. J. Nat. Sci. 2008, 23 (2), 521.
20.Toneli J. T. C. L., Park K. J., Murr F. E. X., Martinelli P.: J. Tex. Stud. 2008, 39, 369.
21.Andre I., Mazeau K., Tvaroska I., Putaux J. L., Winter W. T., Taravel F. R., Chanzy H.: Macromolecules 1996, 29, 4626.
22.Rohm H., Weidinger K. H.: J. Tex. Stud. 1993, 24, 157.
Google Scholar