Bibliografia
Kowalski S., Sikora M., Tomasik P.: Polimery 2008, 53, 457.
2. Baranowska H. M., Sikora M., Kowalski S., Tomasik R: Food Hydrocoll. 2008, 22, 336.
3. Fukushima E., Roeder S. B. W.: „Experimental pulse NMR. A nuts and bolts approach”, Addison-Wesley, London 1981.
4. Węglarz W. R, Harańczyk H.: J. Phys. D: Appl. Phys. 2000, 33, 1909.
5. Carr H. Y., Purcell E. M.: Phys. Rev. 1954, 94, 630.
6. Meiboom S., Gili D.: Rev. Sci. Instr. 1958, 29, 688.
7. Baranowska H. M., Sikora M., Krystyjan M., Tomasik P: Food Hydrocoll. 2010, submitted.
8. Chaplin M.: www.lsbu.ac.uk/water/hyxan.html, 2009.
9. Katzbauer B.: Polym. Degrad. Stab. 1998, 59, 81.
10. Wang R, Sun Z., Wang Y: Food Hydrocoll. 2001, 15, 575.
11. Derbyshire W.: „Magnetic resonance spectroscopy in biology and medicine” (Ed. de Certaines J. D., Bovee W. M. M., Podo R), Pergamon Press, Oxford 1992.
12. Janik B.: „Chemical physics”, PWN, Warsaw 1989 (in Polish).
Google Scholar