Akoh C. C.: Food Technol. 1998, 52, 47.
2. Ward F. M.: Cereals Foods World 1997, 42, 386.
3. Lazaridou A., Biliaderis C. G.: J. Cereal Sci. 2007, 46, 101.
4. Lan-Pidhainy X., Brummer Y., Tosh S. M., Wolever T. M., Wood P. J.: Cereal Chem. 2007, 84, 512.
5. Behall K. M., Scholfield D. J., Hallfrisch J.: Am. J. Clin. Nutr. 2004, 80, 1185.
6. Kalra S., Jood S.: J. Cereal Sci. 2000, 31, 141.
7. FDA: Fed. Regist. 1997, 15, 3584.
8. Dongowski G., Huth M., Gebhardt E., Flamme W.: J. Nutr. 2002, 132, 3704.
9. Tomomatsu H.: Food Technol. 1994, 9, 61.
10. Gustaw W., Achremowicz B., Glibowski P., Mleko S.: Żywność, Nauka, Technologia, Jakość 2001, 4, 46.
11. Gustaw W., Mleko S.: Milchwissenschaft 2007, 4, 439.
12. Smithers G. W.: Int. Dairy J. 2008, 18, 695.
13. GustawW., Mleko S.: Polish J. Food Nutrition Sci. 2003, 4, 39.
14. Gustaw W., Targoñski Z., Glibowski P., Mleko S., Pikus S.: Electron. J. Polish Agric. Univ. 2003, 6(2).
15. Ould Eleya M., Turgeon S.: Food Hydrocoll. 2000, 14, 29.
16. Lazaridou A., Biliaderis C. G.: Food Hydrocoll. 2009, 23, 886.
17. Lazaridou A., Vaikousi H., Biliaderis C. G.: Int. Dairy J. 2008, 18, 312.
18. Kontogiorgos V., Ritzoulis C., Biliaderis C. G., Kasapis S.: Food Hydrocoll. 2006, 20, 749.
19. Volikakis P., Biliaderis C. G., Vamvakas C., Zerfiridis G. K.: Food Res. Int. 2004, 37, 83.
20. Konuklar G., Inglett G. E., Warner K., Carriere C. J.: Food Hydrocoll. 2004, 18, 535.
21. Gustaw W.: Milchwissenschaft 2008, 63, 296.
22. McClear B. V., Glennie-Holmes M.: Institute Brew. 1985, 91, 285.
23. Tung C., Dynes P.: J. Appl. Polymer Sci. 1982. 27, 569.
24. Ikeda S.: Food Hydrocoll. 2003, 4, 399.
25. Langton M., Hermansson A.-M.: Food Hydrocoll. 1992, 5, 523.
26. Weinbreck F., Nieuwenhuijse H., Robijn G. W., de Kruif C. G.: J. Agric. Food Chem. 2004, 52, 3550.
27. Turgeon S. L., Beaulieu M., Schmitt C., Sanchez C.: Curr. Opin. Colloid Interface Sci. 2003, 8, 401.
Google Scholar